Hana ʻana i nā mea hana Resin: He ʻike leʻaleʻa a maikaʻi hoʻi

ʻO ka hana ʻana me ka resin he hana leʻaleʻa a hoʻomohala e hiki ai iā ʻoe ke hoʻokō i kāu mau manaʻo i ke ola.Ke hana nei ʻoe i nā mea nani, nā mea hoʻonaninani hale, a i ʻole nā ​​kiʻi kiʻi kiʻi, e mau ana nā ʻanuʻu.E ʻimi pū kākou i ka huakaʻi o ka hana ʻana i nā mea hana resin!

savb

1. E ho'āla i kou manaʻo

E hoʻomaka me ka noʻonoʻo ʻana i ka mea āu e makemake ai e hana.Hiki ke hoʻoulu ʻia e ke ʻano, kahi ʻike pilikino, a i ʻole kahi mea āu e ʻike ai i ka nani.E kiʻi i kāu mau manaʻo a i ʻole e ʻimi i nā kiʻi kuhikuhi e alakaʻi iā ʻoe.

2. E hōʻiliʻili i kāu mau mea

ʻO nā ʻāpana silicone a me ka resin ka mea nui o kāu hana.E koho i kahi mold silicone kiʻekiʻe me nā kikoʻī paʻakikī e hoʻomaikaʻi i kāu ʻāpana hope.E hōʻoia i loaʻa iā ʻoe ka resin a me ka paʻakikī e hoʻopau i kāu papahana.Hiki ke hoʻohui pū ʻia nā mea ʻē aʻe e like me nā puaʻa, nā ʻālohilohi, a i ʻole nā ​​​​mea hoʻonani e hoʻohui i ka ʻokoʻa i kāu hana.

3. Hui a ninini

Hoʻohui pono i ka resin a me ka hardener e like me nā ʻōlelo a ka mea hana.Pono e mālama i ka ratio kūpono a hui pono i mea e pale aku ai i ka like ʻole.Inā makemake ʻia, e hoʻohui i nā kala a i ʻole nā ​​​​mea hoʻohui e hana i kahi hiʻohiʻona hoihoi a hoihoi.E ninini mālie i ka hui ʻana i loko o kāu mold silicone, e hōʻoia i ka pālahalaha ʻana a hoʻopiha i kēlā me kēia kihi a me nā ʻāpana.

4. O ke ahonui ke Ki

E ʻae i ka resin e hoʻōla a paʻakikī.He mau hola a mau lā paha kēia kaʻina hana, e pili ana i ke ʻano o ka resin i hoʻohana ʻia a me nā kūlana kaiapuni.E hoʻomanawanui a pale i ka makemake e hoʻopā a hoʻoneʻe paha i kāu hana a hiki i ka hoʻōla loa ʻana.

5. Demold a hoʻopau

I ka manawa i ola pono ai ka resin, e wehe mālie ia mai ka mold silicone.E nānā i kāu hana no nā hemahema a i ʻole nā ​​kihi ʻino.E hoʻohana i ka sandpaper a i ʻole nā ​​faila e hoʻomaʻemaʻe i kēia mau wahi a hoʻomaʻemaʻe i nā kikoʻī.Inā pono, e hoʻopili i nā kapa resin hou no ka hoʻopau ʻana i ka glossier.

ʻAʻole pili wale ka hana ʻana i ka resin i ka hahai ʻana i nā ʻanuʻu akā ʻo ka ʻapo pū ʻana i ka huakaʻi a me ke aʻo ʻana mai kēlā me kēia ʻike.Paipai ia i ka hoʻokolohua, hōʻike pilikino, a me ka hoʻolauleʻa ʻana i nā hemahema.No laila, e hōʻiliʻili i kāu mau mea, hoʻokomo i kahi mele, a e hoʻoheheʻe i kāu ʻano hana i kou hoʻomaka ʻana i kēia huakaʻi hana resin!


Ka manawa hoʻouna: Nov-09-2023