ʻO ka hauʻoli o ka mea blog meaʻai i ka hana kokoleka

I kēia lā, makemake wau e kaʻana like iā ʻoe i kahi ala ʻono e hana ai i ke kokoleka —— me ka hoʻohana ʻana i ka mold chocolate silicone.He mea kōkua maikaʻi nā ʻāpana kokoleka silikoni no ka hana ʻana i nā ʻano meaʻai kokoleka, ʻaʻole wale nā ​​ʻano like ʻole, akā maʻalahi hoʻi e hoʻohana.E hahai pū mai iaʻu e hoʻāʻo!

vsdb

ʻO ka mua, pono mākou e hoʻomākaukau i ke kokoleka.E koho i ke kokoleka kiʻekiʻe, ʻokiʻoki i ʻāpana a waiho i ke kokoleka i loko o ka ipu kūpono.E kau i ka ipu i loko o ka microwave a me ka wela ma ka mana haʻahaʻa i kēlā me kēia mau kekona a hiki i ka hoʻoheheʻe ʻana o ke kokoleka.Mālama kēia i ke kokoleka mai ka wela nui ʻana a mālama i kona luster a me kona ʻano.

Ma hope aʻe, hoʻomākaukau ʻia ka paila kokoleka silicone a kau ʻia ma luna o ka papa hana.E koho i ke ʻano kūpono a me ka hoʻolālā e like me kāu makemake pilikino.ʻO ka pōmaikaʻi o nā mea make, ʻo ia ka loaʻa ʻana o nā ʻili pili ʻole, ʻo ia hoʻi ʻaʻole pono ʻoe e kau i ka aila a i ʻole ka pauka a make koke ke kokoleka.Hiki iā mākou ke koho i ka puʻuwai, holoholona a huaʻai paha, i ʻoi aku ka hoihoi o ke kokoleka.

I kēia manawa, e ninini i ke kokoleka i hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka poʻi, e hoʻopiha pono i kēlā me kēia mole.E kaomi mālie i ka poʻi no ka wehe ʻana i nā ʻōhū a puʻunaue like i ke kokoleka.Inā makemake ʻoe e hoʻohui i nā mea hoʻopiha, e like me nā hua maloʻo a i ʻole nā ​​​​nati, e hoʻokomo iā lākou i loko o ka poʻi ma mua o ka ninini ʻana i ke kokoleka.

Ma hope o ka hoʻopau ʻana i nā ʻanuʻu i luna, e kau i ka poʻi kokoleka i loko o ka friji e hoʻopaʻa loa i ke kokoleka.He mau hola maʻamau, no laila hiki iā ʻoe ke hana ma mua a hoʻopaʻa ʻia ke kokoleka i ka friji i ka pō.

Ke hoʻonohonoho pono ʻia ke kokoleka, wili mālie a kaomi wale paha i ka poʻi, e make koke ka meaʻai kokoleka!Hiki iā ʻoe ke koho e leʻaleʻa pololei i ke kokoleka, a i ʻole e hoʻokomo iā lākou i loko o nā pahu nani e hana i nā makana homemade a i ʻole nā ​​hīnaʻi makana gourmet.

Ke hoʻohana nei i ka mold silica gel chocolate e hana i ka meaʻai ʻono, maʻalahi, maʻalahi a hoihoi.Hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i nā ʻano like ʻole a me nā mea e like me kāu makemake a me kou mau manaʻo e hana i kahi meaʻai kokoleka kū hoʻokahi.E hauʻoli kākou i ka hana kokoleka pū!


Ka manawa hoʻouna: Sep-20-2023