ʻO ka silicone gel chocolate mold mold kōkua, Lucy meaʻai hana a me ka pilina

ʻO Lucy a me kāna hoaaloha maikaʻi loa ʻo Amy he mea ʻai mau.ʻono like lākou i nā ʻano meaʻai a pau, a ʻo ke kokoleka ko lākou aloha maʻamau.I mea e hiki ai iā ia ke hana i ke kokoleka ʻono iā ia iho, ua hoʻoholo ʻo Lucy e hoʻohana i ka mold kokoleka silikoni i loaʻa iā ia no kahi huakaʻi hoʻokipa.

dsfb ns

I kekahi lā, kono ʻo Lucy iā Amy i kona home e hana pū i nā kokoleka.Ua hoʻomākaukau lākou i nā mea pono a kau i ka papaʻaina.Huki mai ʻo Lucy i kāna kokoleka punahele a me nā nati, a me kekahi mea hoʻolele kokoleka waihoʻoluʻu, e hōʻike iā Amy i ka poʻi kokoleka silicone i loaʻa iā ia.

Kaʻana like ʻo Lucy lāua ʻo Amy i nā ʻanuʻu o ka hana ʻana i ke kokoleka.ʻOki mua lākou i ke kokoleka i ʻāpana liʻiliʻi a hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka microwave.Ua hoʻoheheʻe ka microwave, a heheʻe ke kokoleka, hoʻopiha i ka ʻala kokoleka hoihoi.Ua hoʻoluliluli mālie lākou i ke kokoleka a maʻemaʻe.

A laila, hoʻomaka lākou ma ka ninini ʻana i ke kokoleka i loko o ka poʻi.Ua koho ʻo Lucy i kahi pūʻulu nani o nā ʻano puʻuwai, ʻoiai ua koho ʻo Amy i kahi pūʻulu leʻaleʻa o nā moʻo holoholona.ʻAʻole hiki iā lākou ke ʻōlelo hauʻoli e pili ana i ke ʻano a me ke kala o ke kokoleka, e paipai ana kekahi i kekahi.

Hoʻopiha pono ʻo Lucy lāua ʻo Amy i ke kokoleka i loko o ka poʻi, me ka maopopo ua hoʻopiha ʻia kēlā me kēia pōleʻa i ke kokoleka.Hoʻopaʻa mālie lākou i ka ʻeleʻele e wehe i nā ʻōpū o ka ea a puʻunaue like i ke kokoleka.Hoʻohui pū lākou i nā nati i kekahi o ke kokoleka i mea e momona ai a momona.

Ma hope o ka hoʻopiha ʻana, ua hoʻokomo ʻo Lucy lāua ʻo Amy i nā pahu kokoleka i loko o ka friji e hiki ai i ke kokoleka ke kau mālie.Nānā hauʻoli lākou i ka puka o ka pahu hau, e kakali ana i ka pau ʻana o ke kokoleka.

ʻO ka hope, he mau hola ma hope mai, ua wehe pono ʻo Lucy lāua ʻo Amy i ka puka pahu hau.Hoʻokipa lākou i kahi hana kokoleka nani, ʻano puʻuwai a me nā meaʻai kokoleka i hōʻike ʻia i mua o ko lākou mau maka.Piha i ka hoʻokō, lawe lākou i nā kokoleka mai loko mai o nā mole, hoʻonohonoho pono a hoʻonani iā ​​​​lākou.

Ua ʻoliʻoli ʻo Lucy lāua ʻo Amy i ke kokoleka a lāua i hana ai a hoʻomaikaʻi kekahi i kekahi no ka ʻono o kā lāua hana kokoleka.Ua ʻike lākou ʻaʻole ʻo ke kaʻina hana o ka hana kokoleka e pili ana i ka leʻaleʻa i ka meaʻai, akā he ʻike poina ʻole hoʻi e kaʻana like me nā hoaaloha maikaʻi.Ua hoʻoholo lākou e ʻohi i nā kokoleka ʻono a hāʻawi i nā hoaaloha ʻē aʻe e kaʻana like i kā lākou hana.

ʻO ka huakaʻi hana kokoleka a Lucy lāua ʻo Amy e hoʻonui i ko lāua pilina a lawe mai i ka hauʻoli o ka meaʻai ʻono a me ka pumehana o ka māhele ʻana.E hoʻomau lākou i ka ʻimi ʻana i nā meaʻai ʻono hou aʻe a hoʻonui i ka manawa ʻono a hui pū.


Ka manawa hoʻouna: Sep-20-2023